Lördagsnöje

Började morgonen med kaffe (som vanligt). Enda skillnaden var att i dag när jag tittade ut på balkongen stod det en vit tallrik på balkongräcket. Erkänner att jag vart lite paff. Fattade inte vem som ställt den där.  Frågar sambon, då håller han på med ett experiment. Tror han ska se askflagor från vulkanutbrottet på Island. Bara att  låta honom hållas .


Han har faktiskt fått väldigt pampiga bilder från vulkanen och man fascineras av krafterna man ser. de är otäcka, lite skrämmande men samtidigt vackra.

Tittade på vakna med the voice här i veckan (brukar faktiskt göra det varje morgon) och Josefin Crafoord sa någonting som jag håller med om. Tror faktiskt det är många som känner på samma sätt. Hon sa att man skulle vilja vara med om en mini katastrof. Inget farlig bara att få känna av känslan lite.


Det är som när de varnar för stormar på tv och radio och sen märker man inte av det alls, inte ens ett litet strömavbrott. Jag kan faktiskt gå och vara besviken , för jag ville ju ta fram levande ljus och lilla stormköket och bara uppleva det . Det ska tjuta utanför fönstret och man ska bli lite lagom rädd.

Det är lite som när man var liten och de sa på radion att skolbussarna inte kunde köra för snön, sen sa det att det inte gällde ens egen buss utan den skulle gå som vanligt. Vilken besvikelse.Idag blir det en lugn lördag tror jag, funderar på en cykeltur med Jerome. Nu när det fungerar så bra att cykla med min galning till hund så är det ju bara att fortsätta. Han är t om lugn när vi stannar och tittar på tranorna vilket jag blev glad över. Ibland tänker man hur lätt det skulle vara att ha en liten hund som man bara kan sätta i cykelkorgen. Men det är ju inte jag, mina hundar vill jag ha stora . Har prövat det där med liten hund men nej jag håller mig till schäfrarna ( eller scäferblandning om jag ska va exakt).

Mitt lördagsnöje kommer alltså bli att blogga, vara ute på facebook, rasta hundarna, umgås med familjen och kanske även ta ett varmt bad ,läsande en bra bok.

VI SYNS.

Kommentarer
Postat av: matts

bra skrivit

2010-04-17 @ 21:27:34
URL: http://mattsjansson@.bloogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0