Galen hund o katt

Tänk så olika djuren är. Har inte haft en hund eller katt som påmint om varandra.

Jerome börjar nu vid 3 års ålder visa tecken på intelligens :) Han har mest känts rätt bufflig och lite småkorkad ibland. Men plötsligt visar han en helt annan sida.

Igår kväll frågade Matts vad det var med hunden, inte vet jag sa jag. Men har du sparat nå gott i hans matskål. Frågar Jerome vad det är frågan om, han leder mig in i köket och sätter sig snällt och visar vart mat skålen finns. Matts hade ju hällt i matrester i hans skål utan att ställa ner den till honom. Jerome försökte hämta Matts 3 gånger utan att han fattade men när jag frågade fick vi ju svar.

Härom kvällen försökte Melissa väcka oss , hon är hemma förkyld. På natten blev hon lite rädd och knackade i väggen. Men vi vaknade inte. Så Jerome kommer in till mig och väcker mig vilket han inte gör i vanliga fall. När inte jag kom efter tillräckligt snabbt öppnade han själv dörren in till Melissa och väntade där tills jag kom.

Hans stora passion i livet är BRÖD utan smör bara torr macka. Ingen tror på mig så jag brukar låta dom göra ett test. En köttbit i ena handen och macka i andra handen. Han tar genast mackan och glufsar i sig sen kan han lukta på köttbiten men tar gärna hellre en macka till.

  

Det är klart att lite torkat kött säger man inte heller nej till


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0